مواد اولیه:
1-توجه کنید برای تهیه این نوع خامه حتما و حتما محیط کار باید سرد باشد اگر در فصل زمستان این خامه تهیه شود باید در محیط بیرون و در فصل تابستان زیر باد خیلی خنک کولر کار شود.
2-ابتدا ظرف شیشه ای (مثلا مرغ خوری یا پیتزا خوری) را انتخاب کرده و آن را چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا کاملا سرد شود.خامه را باز کرده و کلیه آب آن را خالی کنید و بعد خامه را به همراه شکر داخل ظرف خنک شده بریزید و با چنگال به خوبی مخلوط کنید تا فقط خامه و شکر مخلوط شود (حدود 5تا10ثانیه مخلوط کردن کافی است)
3- درب ظرف را کاملا چفت کرده و آن را 20 تا 25 دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا مقداری از خامه یخ بزند.سپس ظرف ر خارج کرده و از اطراف به سمت داخل آن را هم بزنید.
4- دوباره ظرف را به فریزر منتقل کرده و 20 دقیقه صبر کنید و بعد مراحل بالا را دوباره تکرار کنید. توجه داشته باشید که ممکن است با توجه به دمای فریزر و هوا خامه فقط به یکبار قرار گرفتن در فریزر نیاز داشته باشد و گاهی بیش از 4 بار این کار نیاز باشد! به هر حال خامه زمانی آماده است که به شکل زیر درآمده باشد.
5- حال خامه را با چنگال کمی هم بزنید و خامه اطراف ظرف را به وسط آن منتقل کنید.
6- حال خامه را با درجه تند همزن بزنید. این مرحله ممکن از از نیم ساعت در فصل زمستان تا 1 ساعت و نیم در فصل تابستان طول بکشد! به هر حال خامه باید به حالتی در بیاید که با سروته کردن ظرف نریزد!